ANYÁKNAK anyától.

Trollmama

Trollmama

Tényleg igazi s*ggfejek a mai felnőttek (is)?

2016. november 09. - Trollmama

Átlagban minden héten megjelenik egy igazságosztó cikk, hogy a mai szülők hülyék, és a mai gyerekek rohadék szemétládák, akik megnyomorítják majd a jövőt.

fuck-you2.jpg

Nos, ha csak akkora szemétládák lesznek, mint ti, állandóan másokat kritizáló okoskodók, akkor tényleg bajban vagyunk. Minden csak nevelés kérdése, mondjátok. Úgy látszik, akkor titeket nem sikerült megtanítani arra, hogy törődjetek a saját dolgotokkal, vagy ha más életébe akartok beleokoskodni, akkor azt legalább segítőkészen tegyétek.

Rengeteg pedagógust ismerek, a közoktatásban dolgozom. Baromi nehéz dolguk van, és látják, követik, hogy a világ változik, és ezzel együtt a gyerekek is. Ember legyen a talpán, aki ezzel lépést tud tartani. 

A szülők nem tanárok, nem orvosok, nem kutatók, nem idomárok, nem varázslók. Ugyanolyan emberek, mint a többi, ugyanolyan nehézségeik vannak, mint mindenkinek. Egy a különbség, hogy próbálják az ellenszélben ép eszüket megtartva felnevelni azt a pár kölyköt, akik majd a ti nyugdíjatokat fizetik. Ez van. Ha nem tetszik, akkor esetleg fel lehet ajánlani a terhes édesanyának a helyet a metrón, lehet segíteni cipekedni a kétgyerekes anyának, vagy fel lehet ajánlani a segítségeteket az unokátok, unokaöcsétek, rokongyerek, szomszédkisfiú, stb. gondozásában. Ezzel, ne adj ég, még jó példát is mutathattok emberségből... a pofázás helyett.

(Én meg akkora bunkó vagyok, hogy ezt megírtam, úgyhogy láthatóan az előző szülőgeneráció sem nevelt már tökéletes gyerekeket.)

Ui.: Te ma kinek segítettél önzetlenül?

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmama.blog.hu/api/trackback/id/tr2111945429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása