ANYÁKNAK anyától.

Trollmama

Trollmama

Segíteni akarsz? Akkor tedd azt, ne pofázz!

Hagyjuk végre békén a kisgyermekes szülőket!

2016. május 31. - Trollmama

Baba született a családodban, rokonságodban, ismerősödnél?

6c888f15570929_56293a112f7e2.png

 

Szoptatott-tápszeres, együttalvós-különalvós, cumis-nem cumis, hordozott-babakocsis, hozzátáplálják már-várnak még vele, ehet cukrot-nem ehet cukrot, mindenfelé mászkálnak-otthonülők, van szitter-nincs szitter, anya máris dolgozik-anya 3 évig otthon, van állat a lakásban-nincs állat a lakásban, kap már tehéntejet-nem kap még, darabosat eszik-pürézik, edz az anya-nem edz az anya, szobatiszta már a bébi-nem szobatiszta, mosható pelusoznak-eldobható pelusoznak, akarnak másodikat-nem akarnak, elválnak-együtt élnek, belemehet a homokba-nem mehet bele a homokba, tévézhet-nem tévézhet... 

A te szempontodból tökéletesen mindegy! Vendég vagy az életükben. Szeretnél velük lenni? 

Ne okoskodj, ne mondj példabeszédet, ne sztorizgass a szomszédról, se a saját gyerekeidről. Ne alázd őket a hátuk mögött, ne dugdoss titokban kaját a gyerek szájába, NE ÍTÉLKEZZ!

Szereted őket? Hasznos akarsz lenni? A mondat, amit keresel:

HOGYAN tudok SEGÍTENI?

Ennyi, és nem több.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trollmama.blog.hu/api/trackback/id/tr38765444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása